Emekliye refah payı müjdesi! Tarih verildi

2024 asgari ücretin açıklanmasının ardından gözler memur ve emekli maaşların çevrildi. 2023'ün son enflasyon verisi geçtiğimiz hafta açıklandı. Aralık ayı enflasyonun belli olmasının ardından emekli maaşlarına yüzde 37 zam yapıldı. SGK uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emekliyi heyecanlandıran haberi verdi. Emekli maaşlarına ek zam geliyor. Rakam ve tarih verildi. Peki 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

 SGK Uzmanı Özgür Erdursun, SSK ve bağ-kur emeklisini heyecanlandıran haberi duyurdu. Emekli maaşlarına yüzde 37 zammın ardından vatandaşlar ‘Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi?’ sorusunu araştırmaya başladı. Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. Emekli maaşlarına ek zam müjdesi. 

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!