En değerli Türk oyunculardan kurulu ilk 11 belli oldu! Hakan Çalhanoğlu rekor bedelle zirvede, Galatasaray'dan listeye ambargo

Futbolcuların piyasa değerleri güncellendi ve son verilere göre Türk oyuncuların değerlerinde de değişim oldu. Türk futbolculardan oluşan 11'de de değişiklikler meydana geldi. Hakan Çalhanoğlu zirvede yer alırken, en fazla oyuncu Galatasaray'da yer alıyor. Transfermarkt verilerine göre toplam 218 milyon Euro değerindeki 11'de hangi futbolcular var?

İŞTE EN DEĞERLİ TÜRK OYUNCULARDAN KURULU 11!

Transfermarkt, futbolcuların piyasa değerlerini güncelledi. Yapılan güncelleme neticesinde Türk futbolculardan oluşan en değerli 11 de değişti. 3 oyuncuyla Galatasaray en çok oyuncu yer alan Türk takımı olurken, Hakan Çalhanoğlu ise en değerli Türk oldu.

Kadroda yer alan futbolcular ve piyasa değerleri şöyle:

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!