Erden Timur’dan giderayak Galatasaray’a 50 milyon euroluk hediye! Cimbom para basacak: Taraftarlar bu haberi duyup mağazalara akın edecek…

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, seçimde listede yer almadı ve sezon sonu itibariyle yöneticiliğe ara verecek. Üst üste ikinci şampiyonluğuna 2 maç uzaklıkta olan Galatasaray’da Erden Timur başarıyla dolu iki yılını 50 milyon euroluk bir hediyeyle kapatıyor.

ERDEN TİMUR’UN 50 MİLYON EUROLUK SON BOMBASI!

Galatasaray’ın Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, iki yılda başardıklarıyla sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Mauro Icardi transferi başta olmak üzere yapılan tüm yıldız transferlerinde başrolde olan Erden Timur, bunun yanı sıra birçok başarılı işe imza atmıştı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!