Erden Timur ve Okan Buruk'a transfer şoku! Prensip anlaşmasına vardıkları yıldız alkolik çıktı

Galatasaray transfer haberleri... Paredes, Fred, Kante gibi yıldızları elinden kaçıran Galatasaray, Arsenal'de oynayan Thomas Partey'le ilgilense de aslında Erden Timur'un İtalyan yıldızla anlaşmaya vardığı fakat bu anlaşmanın son anda bozulduğu ortaya çıktı. Sık sık saha dışı olaylarla adı anılan 30 yaşındaki futbolcunun alkol sorunun olduğu belirtilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin bu gelişmenin ardından rotasını yeniden İngiltere'ye kırdığı kaydedildi.

Bu sezon ardı ardına önemli yıldızları kadrosuna katan Galatasaray'da hedefte artık stoper ve 6 numara transferi var. Nicolas Dominguz, Ndombele ve Veratti derken gündeme bu kez Fransa'dan genç, gelecek vadeden bir isim geldi.

FETÖ elebaşının ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Şanlıurfalı işçiye 3 gün işkence edilip, böcek yedirildi FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Gülen için ayet paylaştı, sosyal medya ayaklandı Son depremde oluştu! Çatlakları bez parçaları ile kapatıyor! Akaryakıtta rüzgar tersine döndü! İşte güncel fiyatlar