Erden Timur’un Galatasaray’dan ayrılma sebebi ortaya çıktı! “Ali Koç’un saldırıları değil, yönetim kurulunun saldırısı pes ettirdi! Dursun Özbek de bu düzende yer aldı…”

Galatasaray’da şu an tek gündem maddesi Erden Timur… Üst üste gelen iki şampiyonlukta yönetim tarafında aslan payına sahip isim olan Erden Timur, Galatasaray’da devam etmeme kararı aldı. Bu kararın arkasında yatan nedenler de ortaya çıktı. Ali Koç’un hedefi haline gelen başarılı yöneticiye Dursun Özbek ve yönetim kurulunun operasyonu pes ettirdi.

İŞTE ERDEN TİMUR’UN GALATASARAY’DAN AYRILMA SEBEBİ!

Süper Lig’de üst üste ikinci şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, bir yandan da mali olarak şaha kalkmış durumda. Birçok önemli sponsorluk anlaşması gerçekleştiren Cimbom, Kemerburgaz, ada, Florya ve Mecidiyeköy’deki inşaat operasyonlarıyla Bankalar Birliği’nden çıkışın da önünü açmıştı. Ancak bu başarıların mimarı olan Erden Timur, sarı kırmızılı takımla yola devam etmeme kararı aldı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!