Erden Timur’un Galatasaray’dan ayrılma sebebi ortaya çıktı! “Ali Koç’un saldırıları değil, yönetim kurulunun saldırısı pes ettirdi! Dursun Özbek de bu düzende yer aldı…”

Fatih Altaylı:

Özbek yönetimi kurulur kurulmaz Timur’u Sportif AŞ’de başkan yardımcılığına getirmiş ve Timur da bir yıl önce ligi 13. sırada bitiren takımını yeniden kurmuş, rüya bir takım oluşturmuş, imkansız denilen transferleri gerçekleştirmiş, tüm bunları kulübün tarihinin en düşük gelirini elde ettiği bir yılda başarmıştı. Dahası Burak Elmas döneminde Florya Projesi’nin fikrini ortaya atan, geliştiren ve somutlaştıran da yine Erden Timur’du. Galatasaray’ı mali olarak da rahatlatacak işler peşindeydi. Kısa sürede mucize yaratılmıştı ve bunu en iyi gören rakip kulübün başkanı Ali Koç’tu.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı