Erkek kuaförlüğüne geçti, müşterileri kapısında kuyruk oluyor

NASIL ERKEK KUAFÖRÜ OLDU?

Kuaförlüğe erkek kardeşinin saçını keserek başladığını anlatan Şükran Kocabaş, "Bir gün kardeşim eve geldiğinde saçına baktım ve beğenmedim yani bayan kuaförlüğünde de bazen kısa kesim tarzları yapıyorduk, oradan aklımda kaldığı kadar beğenmedim. ‘Otur bakayım, bir de ben deneyeyim' dedim.

Yapmaya başladığım zaman bayan kuaförlüğünden daha çok erkek kuaförlüğünü sevmeye başladım. Bir ben yaptım, iki ben yaptım artık karar verdim dedim ki; ‘benim erkek kuaförü olmam gerekiyor' elim daha çok yatkın ve mesleğin bu alanını daha çok sevdim. Bu süreç içerisinde Mustafa Ceylan ile tanıştım, sağolsun üzerimde çok emeği var o şekilde ilerledim erkek kuaförlüğünde" dedi.

Meteoroloji'den 29 Eylül 2024 Pazar günü için tahminler yayınlandı! Marmara denizi 10 ay boyunca dinlendi! Büyük deprem kapıda mı? Serhat Akın için üst düzey Fenerbahçeli yöneticiden tehdit mesajı BİM'e ucuza Fissler muadili düdüklü tencere geliyor! ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi