Erkek kuaförlüğüne geçti, müşterileri kapısında kuyruk oluyor

KENDİ DÜKKANINI AÇACAK

Meslek seçimi yapmak isteyen kişilere ‘hayallerinizin peşinden ilerleyin' diyen Kocabaş, “Hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin. Sonucu ne olursa olsun iyi veya kötü en azından denedim diyebilirsiniz. Bir insanın aklına koyduğu her şeyi başarabileceğine inanıyorum. Hedefim ileride kendi dükkanımı açmak, işletmek ve çok ileri hedeflerim var” dedi.

Şükran Kocabaş'ın ustası Mustafa Ceylan ise, “12 kişi ekip arkadaşımız var. Bunların içerisinde 2'si bayan. Bayanlarımızı işe aldık, mesleği öğrettik. Kısa bir süre içerisinde 7-8 aylık bir sürede bayan arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadar destek verdik. Mesleklerini ellerine aldılar” diye konuştu.

Meteoroloji'den 29 Eylül 2024 Pazar günü için tahminler yayınlandı! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Galatasaray farklı skoru koruyamadı, duraklamalarda yıkıldı! Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!"