“Milli takımda kadro tercihlerini Vincenzo Montella değil Hamit Altıntop yapıyor! Portekiz’in en iyi oyuncusu Samet Akaydin sakatlanıp çıktı!”

A Milli Takımımız EURO 2024 Avrupa Şampiyonası grup 2. maçında Portekiz’e 3-0 yenildi ve ilk mağlubiyetini aldı. Maça ise Vincenzo Montella’nın kadro tercihleri ve Samet Akaydin’in performansı damga vurdu. Erman Toroğlu, bu konuda çok sert bir yazı kaleme aldı.

“KADROYU MONTELLA DEĞİL HAMİT ALTINTOP YAPIYOR”

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’na Gürcistan galibiyetiyle başlayan A Milli Takımımız, dün ikinci maçta Portekiz’e 3-0 mağlup oldu. Mücadeleye teknik direktör Vincenzo Montella’nın kadro tercihleri damga vururken, Samet Akaydin’in yaptığı hata da gündem oldu. Erman Toroğlu, bu konuda çok sert bir yazı kaleme aldı.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi