Ersin Düzen canlı yayında Sergen Yalçın’ın yeni takımını açıkladı! Ünlü teknik adam Alman takımının başına geçmeye hazırlanıyor: 7 kez Bundesliga şampiyonu oldular…

Ünlü sunucu ve yorumcu Ersin Düzen, teknik direktör Sergen Yalçın’ın yeni takımını canlı yayında açıkladı. Ersin Düzen’in duyurduğu habere göre Almanya’nın efsane takımı, Sergen Yalçın’ı ısrarlı bir şekilde takımın başına getirmek istiyor.

ERSİN DÜZEN SERGEN YALÇIN’IN YENİ TAKIMINI AÇIKLADI!

Ünlü sunucu ve spor futbol yorumcusu Ersin Düzen, Sergen Yalçın ile ilgili flaş bir gelişmeyi duyurdu. 343 Digital YouTube kanalında yayınlanan 2+1 programının canlı yayın konuğu olan Ersin Düzen, şu an boşta olan ünlü teknik adam Sergen Yalçın’ı isteyen Alman ekibini açıkladı.

Semih Kılıçsoy'un herkesi şaşkına çeviren Ajax maçı istatistiği O peynir markası tüm marketlerden toplatılıyor! Para iadesi yapılacak Uğur Dündar'ın Metin Akpınar'a şahitlik yapacağını duyunca çıldırdı! Ersin Düzen Sergen Yalçın'ın yeni takımını resmen açıkladı Kredi kartı borç yapılandırılmasında ne kadar ödenecek? Altın fiyatlarında tarihi zirve!