Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’in oğlu Kuzey, 5 yaşına girdi! Aile pozunu görenler aynı yorumu yaptı! "Biri annenin, biri babanın kopyası"

2019 yılında evlenen Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'in oğulları Kuzey geçtiğimiz günlerde 5 yaşına girdi. Ünlü çift Kuzey'in doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaştı. Aile pozları beğeni toplayan Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'e sosyal medyada "Biri annenin, biri babanın kopyası" yorumları yağdı.

Televizyon dünyasının renkli çifti Berfu Yenenler ile Eser Yenenler, 2019 yılında hayatlarını birleştirmişti. Miss Turkey 2015'in dördüncü güzeli seçilen Berfu Yenenler ile ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler,  ilk evlatları Kuzey'i, evlendikleri sene kucaklarına almıştı. Çiftin, 2021 yılında ise oğulları Mete dünyaya gelmişti.

Gençlik kolları üyesi Betül Önderoğlu feci kazada can verdi Depremde görev yapan kadavra köpekleri tepki verdi VAHŞET ÖNCESİ BİLGİSAYARINDAKİ BİR DOSYA HARİÇ HER ŞEYİ SİLMİŞ Dünyanın en güzel 100 kadını açıklandı! 3 Türk listeye damga vurdu Şırnak'ta MHP'den yüzlerce kişinin katıldığı açılış Corendon Airlines uçağı Antalya'da düşme tehlikesi atlattı