''Eşim beni escortla aldatıyor'' demişti! Neslim Güngen boşanma işlemleri için avukatına talimat verdi

Fenomenlere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tüm mal varlığına el konulan Dilan Polat'ın hocası Neslim Güngen, eşi İnanç Güven tarafından aldatıldığını açıklayıp gözyaşlarına boğulmuştu. Eşinin ihanetine uğrayarak büyük bir yıkım yaşayan Neslim Güngen, boşanma işlemlerinin başlatılması için avukatına talimat verdi.

Dilan Polat'ın kara para aklama suçundan tutuklanmasının ardından gözler güzellik merkezleri olan diğer fenomenlere çevrilmişti. Bakanlık 600 fenomen hakkında inceleme başlatmıştı. Eylül Öztürk, Tayyar-Özlem Öz, Nez Demir gibi birçok fenomen hakkında soruşturma başlatılmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Mal varlıklarına el konulan fenomenlerden biri olan Dilan Polat'ın hocası Neslim Güngen sosyal medya hesabında gözyaşları içerisinde yaptığı açıklamayla gündeme gelmişti.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum