Eski erkek arkadaşın şikayetiyle vahşet ortaya çıktı: Evde köpeklere işkence skandalı

Eski erkek arkadaşının ihbarıyla ortaya çıkan olay, hayvanseverleri ve kamuoyunu dehşete düşürdü. Bir kadının evinde köpeklere işkence yaptığı görüntüler, şikayet üzerine yapılan incelemeler sonucunda gün yüzüne çıktı. Görüntülerde köpeklerin kötü koşullarda tutulduğu ve sistematik işkenceye maruz kaldığı belirlendi.

Bursa'da yaşanan bu üzücü olayda, E.D.C. isimli bir kadının dört köpeğe işkence yaptığı görüntülerin eski erkek arkadaşı tarafından sosyal medyada paylaşılması büyük tepki topladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve köpekler Osmangazi ilçesine bağlı Hayvanat Bahçesi'ne teslim edildi. Köpeklerin ikisinin yavru olduğu belirtilirken, savcılık kararı sonrasında geçici olarak sahiplendirilecekleri bildirildi.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Yunus Akgün kararı