Eski İtalyan futbolcu Andrea Capone otel odasında ölü bulundu

Eski İtalyan futbolcu Andrea Capone, İtalya'daki 5 yıldızlı Palazzo Tirso Oteli'nde kaldığı odada ölü bulundu. Cagliari formasıyla hatırlanan 43 yaşındaki Capone'nin önceki gece arkadaşlarıyla dışarı çıktığı ve düştükten sonra kafasına ölümcül bir darbe aldığı bildirildi.

İtalya'da Cagliari forması giydiği yıllarda İtalyan futbolunun yeni yıldızları arasında gösterilen ve 10 numaralı formasıyla hatırlanan Andrea Capone, otel odasında ölü bulundu.

43 yaşındaki eski İtalyan futbolcunun, arkadaşlarıyla dışarı çıktığı sırada düştüğü, kafasına aldığı darbeye aldırmadan oteline döndüğü belirtildi. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, geçtiğimiz cumartesi günü bir vaftiz törenine katılan Capone'nın arabasının anahtarlarını bulamadığı için beş yıldızlı Palazzo Tirso otelinde bir oda tuttuğu ifade edildi. 

Hastaneye gitmek yerine otele dönen Capone'nin ölüm nedenini araştıran polis otelin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray açıklaması! Trabzonspor 126 gün sonra galibiyetle tanıştı Serhat Akın'a silahlı saldırıda sıcak gelişme!
Sonraki Haber