Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç her yerde aranıyor! Cezaevine girecek
Eski milli futbolcu Emre Aşık, 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl Eylül ayında sonlandırdığı eski eşi Yağmur Sarnıç ile boşanma aşamasındayken kendisi aleyhinde açıklama yapmaması için korunma kararı çıkarmıştı. Sarnıç bu karara uymamış ve bir magazin kanalında eski eşini aşağılayan, itibarsızlaştıran ifadelerde bulunmuştu. Mahkeme de Yağmur Sarnıç'ın 3 gün süreyle zorlama hapse tabi tutulmasına karar verdi. İstanbul'daki adresinde bulunamayan Yağmur Sarnıç bir haftadır aranıyor.
Emre Aşık'ın eski eşi ve 3 çocuğunun annesi olan Yağmur Sarnıç, Aşık hakkında yaptığı açıklamaları nedeniyle görüldüğü yerde yakalanıp, 3 gün süreyle cezaevine konulacak. İşte detaylar...
YAĞMUR SARNIÇ ESKİ EŞİNİN ALDIRDIĞI KARARA UYMADI
İstanbul Aile Mahkemesi kararına göre; 48 yaşındaki eski futbolcu Emre Aşık, eski eşi Yağmur Sarnıç'ın kendisi aleyhine söylemlerde bulunmaması için 5 Ekim 2020'de 3 ay süreyle mahkemeden korunma kararı aldırdı. İstanbul Aile Mahkemesi, koruma kararını Sarnıç'a tebliğ etti. Ancak Sarnıç bu kararı dikkate almayıp bir magazin kanalına çıkarak, Emre Aşık'ı aşağılayan ve itibarsızlaştıran açıklamalar yaptı.
YAĞMUR SARNIÇ'A 3 GÜNLÜK ZORLAMA HAPİS CEZASI
Emre Aşık'ın avukatı, mahkeme kararına aykırı davranan Sarnıç hakkında "zorlama hapis" kararı verilmesini talep etti. Mahkeme de Yağmur Sarnıç'ın 3 gün süreyle zorlama hapse tabi tutulmasına karar verdi. Sarnıç'ın avukatları zorlama hapis kararına itiraz etti. İtiraz reddedildi ve karar kesinleşti.
2 ŞUBAT'TAN BERİ ARANIYOR
Sabah Gazetesi'nden Fatih Ulaş'ın haberine göre; Mahkeme, geçtiğimiz 2 Şubat'ta kesinleşen kararı infaz savcılığına gönderdi. Savcılık da zorla hapis kararının infazı için Emniyet Müdürlüğüne müzekkere yazdı. Yağmur Sarnıç 2 Şubat'tan beri aranıyor. Adresinde bulunamayan Sarnıç, görüldüğü yerde yakalanıp, 3 gün süreyle cezaevine konulacak.
Yağmur Sarnıç hakkında ayrıca jandarma görevlilerine direnme ve hakaret, modacı Süleyman Tezcan'a yönelik tehdit, öldürmeye teşebbüs, intihara yönlendirme, işkence, eziyet, hakaret, şantaj, hürriyetinden yoksun kılma, dolandırıcılık, suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi çok sayıda suçtan dava ve soruşturma bulunuyor.