Eski özel harekat polisi, cinayeti sevgilisine itiraf etmiş!

Etraftakilerin yangın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri gönderildi. Ekipler yangına müdahale edip söndürdükten sonra bedeninde kısmen yanıklar oluşan Hasan Haluk Yalçın'ın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından Yalçın'ın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Hakan Balcı'yı evinde gözaltına aldı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Balcı, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'kasten öldürme' suçundan Hakan Balcı hakkında iddianame hazırlandı. Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edilen ve ilk duruşması yapılan davada cinayet sanığı Hakan Balcı, maktul ile birlikte ortak büfe işlettiklerini ve aralarındaki alacak verecek meselesi olduğunu iddia ederek, “Olay günü birlikte 8-10 metrelik dereye yuvarlandık. Elimdeki silah bir kez ateş aldı. Ortam karanlıktı. Silahın kendisine isabet edip etmediğini bilmiyorum. İkimiz de oturur vaziyetteydik. Hasan Haluk yine küfretmeye başladı. Boğuşmaya devam ettik. Bana borcunun olmadığını söyleyerek, küfretmeyi sürdürdü. Ben de 'Allah belanı versin. Şu düştüğüm hale bak' dedikten sonra olay yerinden ayrıldım. Onu soranlara da yolda bıraktığımı söyledim" diyerek, cinayeti işlemediğini iddia etti.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?