Eski özel harekat polisi, cinayeti sevgilisine itiraf etmiş!

SEVGİLİSİNİN İFADESİ, SANIĞI YALANLADI


Fakat tanık ifadeleri ile Balcı'nın ifadesindeki çelişkiler tutanaklara yansıdı. Tanıklar O.A., Ş.Ç. ve A.A., boğuşma sırasında 8-10 metrelik çukura yuvarlandığını söyleyen Hakan Balcı'nın yanlarına geldiğinde üzerinin temiz olduğunu ifade etti. Sanığın iki yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi S.E. ise tanıkların aksine ifade verdi.

Hakan Balcı'nın saat 02.30 sıralarında eve geldiğini söyleyen S.E., “O geldiğinde ben uyuyordum. Eve yaklaşınca beni aradı, uyandım. Pantolonunda kan lekeleri vardı. İki elinde de kan lekeleri vardı. Ne olduğunu sordum, 'Ben adam öldürdüm' dedi. Ben de 'Nasıl oldu' diye sordum, 'Alacağım vardı. Para yüzünden öldürdüm' dedi. Adamın koluna, bacağına ateş ettiğini, boğduğunu, suya attığını, üç kez gidip ölüp ölmediğini kontrol ettiğini söyledi. Ben 'Gidip birlikte bakalım. Belki ölmemiştir' dedim. Hakan duş aldı, uyuduk. Sabah 09.00'da uyandığımda Hakan giyinik vaziyetteydi. 'Bir yere mi gidiyorsun' dedim. O da 'Adama bakmaya gidiyoruz' dedi. Birlikte ormanlık alana gittik. Araçtan inmemiştik. Yolun karşı tarafında ormanlık alanda beyaz renkli 2 araç vardı. Hakan o araçları görünce 'Adamı bulmuşlar' dedi ve oradan uzaklaştık" diye konuştu.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları