Eski paylaşımı yürek dağladı! Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti...

Dün gece sahnede kalp krizi geçirerek vefat eden ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın 2 ay önce sosyal medyada paylaştığı fotoğraf yürek dağladı. Ailesiyle fotoğrafına, "Bu fotoğraftan sadece ben kaldım" diyen Arolat'ın ani ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. İşte detaylar...

Pop müziğinin duayen ismi Metin Arolat'tan sanat dünyasını yasa boğan bir haber geldi. Dün Ataşehir'de sahne aldığı mekanda kalp krizi geçiren Aralot, hayatını kaybetti. 

Ünlü sanatçının menajeri Halil Yıldırım "Ben Antalya'daydım. Sahnede kalp krizi geçirmiş. Hemen hastaneye kaldırmışlar ama kurtarılamamış. Acı haber biraz önce geldi. Çok üzgünüz. Sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?