Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanıyordu! Savcı, Çağatay Akman hakkındaki mütalaasını açıkladı

Ünlü şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’nun kapısına dayandığı ve Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darbettiği iddiasıyla yargılanıyordu. Darp davasında Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla 2016 yılında tanınmaya başlanan genç şarkıcı Çağatay Akman kısa sürede adını büyük bir kitleye duyurmuştu. Şarkıcı Çağatay Akman’ın, 23 Temmuz 2021’de eski sevgilisi Öykü Uslu’nun evinin önüne gittiği ve Uslu’nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz’a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darbettiği iddiasına ilişkin davada Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

Kadının kafasını kesip surlardan attı! Detaylar ortaya çıktı... Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte 4 Ekim 2024 güncel fiyatlar Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı! Galatasaray Letonya'da buz tuttu, 1 puana razı oldu! Galatasaray'ı yıkan haber İngiltere'den geldi! 40 milyon euro ödenecek Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a büyük şok!