Esra Erol Meryem Tarım kimdir?

Esra Erol Meryem Tarım kimdir? Esra Erol'da şok ifşa herkesi meraklandırdı. Programa katılan Meryem Tarım adlı kadının kocasının sevgilisi ile kaçtığını ve o kadını da babası ile evlendirdi iddiasında bulundu. Esra Erol'un yayınına Konya'dan katılan 33 yaşındaki Meryem Tarım adlı kadın 6 yıllık eşi Ömer Tarım’ın yabancı uyruklu Feruza Tarım ile beraber yaşadığını ve hatta bu kadının kayınperi ile resmi nikah kıyarak 3,5 aylık hamile olduğunu iddia edildi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programında bir şok daha yaşandı. 33 yaşındaki Meryem Tarım adlı kadın 6 yıllık eşi Ömer Tarım’ın yabancı uyruklu Feruza Tarım ile hayat kurduğunu ve çocukları ile kendisini mağdur durumda bıraktığını iddia etti. Meryem Tarım bunun yanında yabancı uyruklu kadının resmi nikahının ise kayınpederinin üzerinde olduğunu iddia edince ortalık iyice karıştı. O kadının ise eşinden 3,5 aylık hamile olduğu da belirtildi.

Konya’da yaşanan olayda Meryem Tarım adlı kadının iddialarına göre; eşi Ömer Tarım’ın yaklaşık 3 yıldır yabancı uyruklu Feruza Tarım ile birlikte yaşadığını söyledi. Evlerinin kirada olduğun ve çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiklerini belirten Meryem T, eşinin eve döndüğü sırada o kadınla yazışmalarını yakaladığını söyledi.

Eşi Ömer T’nin yabancı uyruklu sevgilisi F.T. ile ev tuttuğunu şuan 12 yaşında olan oğlu babasının kadınla olan ilişkisini bildiğini ifade eden Meryem T., "Evleri benim yolumun güzargahında. Ben oradan geçerken eşimin arabasını evin önünde görünce içim yanıyor." sözlerini sarf etti.

Meryem T., "Ben evimde çocuklarımla ağlıyorum onlar orada mutlu mesut yaşıyorlar bu adalet mi. Ben hep onların evine gidip huzur vermedim" diye konuştu.

Kayınpederinin de eşi ve yabancı uyruklu sevgilisi gibi gazinoda çalıştığını söyleyen mağdur kadın, "Kayınpederim de o evde onlarla yaşıyordu. Sonra bunlar Konya'dan Denizli'ye kaçıp 5-6 ay orada kaldılar. Bu esnada eşim ısrar etmeme rağmen benimle boşanmadı ve sevgilisi sınır dışı edilmesin diye öz babasına resmi nikah kıydırdı." ifadelerine yer verdi.

Meryem T ayrıca "Yabancı uyruklu F.T.'nin resmi nikahı kayınpederimin üstünde dini nikahı ise eşi Ömer T.'ın üstünde. Hatta kadın şu an eşimden 3 buçuk aylık hamile." sözlerini söyledi.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle