Esra Erol'da neler oldu?

Esra Erol 12 Şubat izle!Esra Erol'un keyifli sunumu ile ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı en çok izlenen programlar arasında yer almaya devam ediyor. Esra Erol'un bugün yayınlanacak olan bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, Esra Erol 12 Şubat canlı izle! Son bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde..

Esra Erol 12 Şubat izle! Başarılı sunucu Esra Erol'un sunduğu ATV ekranlarında yayınlanan, her gün bir olayın yer aldığı Esra Erol'da dün neler yaşandığı merak edilip arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Erol'un dün yayınlanan programında Kevser Çatalkaya'nın hikayesi izleyenleri şoke etmişti. Esra Erol'un bugünkü bölümünü sizler için araştırdık. İşte, Esra Erol 12 Şubat canlı izle! Son bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde..

ESRA EROL 12 ŞUBAT CANLI İZLE

ESRA EROL'DA DÜN NELER YAŞANMIŞTI?

 

Esra Erol'da dün yayınlanan bölümde Kevser Çatalkaya'nın hikayesi izleyenleri şoke etti. 6 yıllık eşi Orhan Çatalkaya'nın ihanetine uğradığını iddia eden Kevser Çatalkaya, yaşadığı zor zamanları Esra Erol'da canlı yayınında anlattı. 2018 yılında aldatıldığını öğrendiğinde eşini dövdüğünü iddia eden Kevser Çatalkaya, eşinden boşanmak istediğini söyledi. Esra Erol'da bugün yaşananlardan sonra gelen ihbar telefonlarında ise Orhan Çatalkaya ve birlikte olduğu Fatma Sinem hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Emine Erdoğan'dan anne adaylarına "normal doğum" çağrısı Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! Hava sıcaklıkları artıyor mu? ATM'lerde yeni dönem önümüzdeki hafta başlıyor
Sonraki Haber