Eşref Hamamcıoğlu Erden Timur'un ayrılığının perde arkasını açıkladı! Tüm oklar Metin Öztürk'ü gösteriyor

Galatasaray'a sürpriz bir şekilde veda eden Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un ayrılığı sonrası gözler ismini açıklamadığı ayrılık sebeplerine çevrildi. Sarı kırmızılı takımın bir önceki seçimlerinde başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, bu ismin Özbek yönetiminde yer alan Metin Öztürk olduğunu işaret etti.

Galatasaray'ın eski Divan Kurulu Başkanı ve eski başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpte Erden Timur'un görevinden ayrılmasına değinen Hamamcıoğlu, "2022'deki iptal edilen seçim sürecinde "çıkacak 3. adayı Galatasaray tarihi içinde yok eder. Ondan sonra hangi yüzle bizlerin arasına oturur?" diyerek "3. adayın" listesine koltuk hırsıyla katılanlar kim ise, bugün yine aynı koltuk hırsıyla Erden Timur'u küstüren kişiler aynıdır." ifadelerini kullandı.

METİN ÖZTÜRK MÜ?

Öte yandan Eşref Hamamcıoğlu'nun paylaşımında bahsettiği kişinin Metin Öztürk olduğu öne sürüldü. Öztürk, 2022 yılındaki seçim sürecinde, "İki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum. İki aday dışında çıkacak aday; Galatasaray içinde kendi kimliğini bitirmiş olur. Üçüncü bir aday çıkmayacaktır. Çıkan adayı Galatasaray kendi tarihi içinde yok edecektir." şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Bakan Tunç duyurdu! Burdur ve Karabük'e idare mahkemesi kuruluyor Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün sonrası davette ortaya çıktı... MasterChef'te haftanın galibi belli oluyor! 3. dokunulmazlık kimin?
Sonraki Haber