Ev sahibinden kiracısına akılalmaz kumpas! İsyan etti balkonuna pankart astı

Bir kiracı ev sahibi anlaşmazlığı da Gaziantep'te yaşandı. 8 bin TL olan kiralarının ev sahibi tarafından 20 bin TL'ye yükseltilmesini kabul etmediler olanlar oldu. Ev sahibi akılalmaz bir kumpas yaptı. Kiracılar isyan etti ve balkonlarına pankart astı.

Gaziantep'te yaşayan 2 kiracı, 8 bin TL olan kiralarının ev sahibi tarafından 20 bin TL'ye yükseltilmesini kabul etmedikleri için ev sahibinin 4 bin TL'lik senedi 400 bin TL yaparak kendilerini mahkemeye verdiğini iddia etti. Evlerinin balkonuna pankart asarak duruma tepki gösteren kiracılar, yardım istedi.

İddiaya göre, kentte yan yana bulunan 2 binada aynı şahsa ait dairelerde kirada oturan Yunus Mehmet Çelik ve öğretmen Alper Öztürk, yüzde 65'in üzerindeki kira zammını kabul etmeyince ev sahibinin düzenlediği sahte senet ile karşı karşıya kaldı. Kentte öğretmenlik yapan Alper Öztürk, son dönemde 8 bin TL olan kirasının geçtiğimiz aylarda belirlenen yüzde 65 üzerinden belirlenerek 13 bin TL olmasını istedi. Ev sahibi ise karşı çıkarak kirayı 20 bin TL'ye yükseltmek istedi. Ev sahibi, Öztürk'ten kirayı kabul etmemesi halinde evi boşaltmasını istedi.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Yunus Akgün kararı