Evden çıkmak istemeyeceksiniz! Kış aylarında içinizi ısıtacak dekorasyon önerileri

IŞIK SAÇAN AKSESUARLARA YER VERİN 

Eve enerji sağlayan en büyük kaynak gün ışığıdır. Yeterince ışık almayan bir evdeyseniz, klasik tavan lambalarınıza ilaveten aplik ya da lambader kullanımızda fayda var. Pozitif enerjiyi artıran, yüksek aydınlatmalı ve doğal tonlarda ışık veren ampullere ve birden fazla aydınlatıcıya yönelmelisiniz. Sakinleştiren ve iç huzuru sağlayan renklerde mobilyalarınıza uyumlu halılar, puflar ve sehpalar enerjik bir ortamı destekleyecek unsurlar. Bunun yanı sıra rengarenk avizeler ve masa lambaları da çalışma ortamınıza renk katacaktır.

Kelebek Mobilya'nın evinize enerji katacak onlarca çeşit modelde ve renkte özgün tasarımlarını görmek için www.kelebek.com'u ziyaret edebilirsiniz.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı