Evsiz Merve ile Hüseyin evlendi!

Ocak ayı içinde yaşanan yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle İstanbul Valiliği "Kimse dışarıda kalmasın! Misafir edelim" projesi başlatmış ve bu kapsamda evsizleri otellere yerleştirmişti. Bu kişiler arasında Merve ile Hüseyin de vardı. Aynı otele yerleştirilen Merve ile Hüseyin bu vesile ile tanışıp evlenmeye karar vermişlerdi. Vali Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Merve ile Hüseyin'in evlendiğini duyurdu.

This browser does not support the video element.

Onlar İstanbul'da yaşayan iki evsiz vatandaşımızdı.

Adları Merve ve Hüseyin.

Tanışmaları "Kimse Dışarıda Kalmasın! Misafir Edelim" projesi sayesinde oldu.

Ocak ayında yaşanan soğuk ve yoğun kar yağışlı günlerde aynı otele yerleştirilen Merve ile Hüseyin burada tanışıp birbirlerini sevdi. 

Sonrasını Vali Ali Yerlikaya'dan dinleyelim: 

"İstanbul Valiliği'nin Merve ve Hüseyin kardeşimiz, "Kimse Dışarıda Kalmasın! Misafir Edelim" projemiz kapsamında otele yerleştirilmiş ve ziyaretim sırasında evlenmek istediklerini iletmişlerdi. Bugün de yuvalarının kurulmasına şahit olduk. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum"

Genç başkan gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti "Kuran'ı kabul etmiyorsan soytarısın, Yahudileri destekliyorsun" Narin'in amcasından skandal paylaşım! İstanbul'da o ilçeyi fareler bastı! Narin'in annesi haftalar önce itiraf etmiş! İşte Şişli'deki bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri!