EYT takvimi belli oldu! Uzman isim açıkladı: EYT'de yaş şartı olacak mı?

AK Parti, EYT düzenlemesi ile ilgili takvimin Meclis'te ocak ayında başlayacağını duyurdu.  Son olarak EYT’de yaş şartı kafaları karıştırmıştı. Peki Ocak ayında başlayacak EYT düzenlemesinde yaş şartı gelir mi? Beklentiler neler? Vergi uzmanı Muhammet Bayram, CNN Türk’te anlattı. İşte detaylar…

AK Parti, EYT düzenlemesi ile ilgili takvimin Meclis'te ocak ayında başlayacağını duyurdu.

Bir süredir EYT’de yaş sınırı tartışması var. Daha önce 8 Eylül 1999’dan önce yıl ve prim günü sayılarını dolduran kişilerin emekliliğe hak kazanabileceği ifade edilmişti. Daha sonra yaş sınırı tartışmaları başladı. 48-50 kadınlarda, erkeklerde 50-52 yaş sınırı tartışılıyor. Konuyla ilgili beklentilerini Vergi Uzmanı ve Ekonomist Muhammet Bayram, CNN Türk’te anlattı. Bayram şu ifadeleri kullandı:

"İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!" Köfteci Yusuf, domuz eti konusunda ilk kez açıklama yaptı Köfteci Yusuf'a kumpas mı kuruluyor? "Domuz eti koyarız" tehdidi... İşte 10 Ekim 2024 güncel altın fiyatları Köfteci Yusuf'un sahibi sessizliğini bozdu! İlk açıklama geldi... Köfteci Yusuf'un sahibi kayıplara karıştı!