EYT'de sona gelindi! İşte yasalaşacağı tarih: EYT'liler ilk maaşını ne zaman alacak?

Emekli olmak için yaşını doldurmayı bekleyen milyonlarca kişinin beklediği EYT düzenlemesinin yasalaşacağı tarih belli oldu. Bu hafta içi TBMM gelmesi beklenen düzenmelenin en geç 20 Ocak'a kadar yasalaştırılması bekleniyor. Peki EYT'liler ilk maaşını ne zaman alacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu EYT düzenlemesiyle 2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) çevrildi. Düzenlemenin bu hafta içinde Meclis'e sevk edilmesi bekleniyor. Yasa taslağının en geç 20 Ocak tarihine kadar yasalaştırılması planlanıyor. 

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!