Eyvah Galatasaraylı taraftarların uykularını kaçıracak flaş transfer gelişmesi! Kerem Aktürkoğlu referans oldu, Benfica gözünü yine Galatasaray’a çevirdi: Bir yıldız daha elden kaçıyor…

Galatasaray’ın 3 sezondur en değerli parçalarından biri olan Kerem Aktürkoğlu, transfer döneminin son günlerinde sürpriz bir şekilde Benfica’ya transfer olmuştu. Portekiz ekibinde her maç skor katkısı yapan Kerem Aktürkoğlu’nun referansıyla Benfica gözünü yine Galatasaray’a dikti.

KEREM AKTÜRKOĞLU İSTEDİ, BENFİCA GALATASARAYLI YILDIZI KAPIYOR!

Galatasaray’ın en skorer oyuncularından biri olmasına rağmen taraftarların bir bölümüyle yıldızı bir türlü barışmayan Kerem Aktürkoğlu, transfer sezonunun son günlerinde sürpriz bir şekilde Benfica’ya transfer olmuştu. 12 milyon euro gibi kendi değerinin altında bir fiyatla Portekiz ekibine giden Kerem Aktürkoğlu, burada her maç yaptığı skor katkısıyla sarı kırmızılı taraftarları hüzünlendiriyor.

TUSAŞ'a hain saldırıyı düzenleyen teröristlerin kimliği belli oldu! Türkiye'nin konuştuğu baba ile ilgili acı haber geldi! Dubai çikolatası nedir? Dubai çikolatası neden bu kadar popüler? Kerem Aktürkoğlu sonrası G.Saray'ın elinden bir yıldız daha kaçıyor TUSAŞ saldırısına destek veren şahıs TUSAŞ'ta eğitim almış! FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine Süleymancılar da mı katıldı?