Faizsiz evlilik kredisinde yeni dönem! O illerde yaşayanlarda başvurabilecek

İlk olarak deprem bölgesinde başlatılan 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin lira tutarında faizsiz "Evlilik kredisi" uygulamasında yeni dönem başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, doğurganlık oranının en düşük olduğu Karabük, Bartın ve Zonguldak'ta şartları sağlayan çiftlerin fona başvurularını almaya başladıklarını açıkladı. Öte yandan evlilik kredisinde bazı şartlar değişti. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu" projesinde yeni bir aşamaya geçildiğini açıkladı.

Projenin pilot uygulamasını deprem bölgesi olan Adıyaman, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'da başlattıklarını hatırlatan Göktaş, evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin lira tutarında faizsiz kredi desteğinin çok büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? Kızının kaybolduğu gün çamaşırları, halıları yıkamış, delil karartmış CarrefourSA'dan alışveriş sepetlerini ucuzlatacak indirim fırsatları! Yurtdışından telefon alanlara kötü haber! Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor! Satmak için doğru zaman mı? Rekabet ve eğlence! MasterChef 2024'te 100.000 TL ödül kimin olacak?