“Türkiye Futbol Federasyonu gördüğüm en kötü, en berbat ve en iğrenç yönetilen federasyon! Türkiye bu edepsiz, utanmaz federasyondan bir an önce kurtulmalıdır”

Duayen gazeteci Fatih Altaylı, Mehmet Büyükekşi yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'na çok ağır ifadelerle mesaj gönderdi. Bülent Korkmaz'ın EURO 2024 için bilet bulamamasını konu alan bir yazı kaleme alan Fatih Altaylı, TFF'yi yerden yere vurdu.

FATİH ALTAYLI'DAN TFF'YE ÇOK AĞIR SÖZLER!

Duayen gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde Mehmet Büyükekşi yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nu yerden yere vurdu. Eski Milli futbolcu Bülent Korkmaz'ın EURO 2024 için bilet bulamamasını konu alan Fatih Altaylı, TFF yönetimini topa tuttu.

İşte Fatih Altaylı'nın bugünkü köşe yazısı:

BİM'e Dyson muadili şarjlı dikey süpürge geliyor! Fenerbahçe Dusan Tadic yerine 13 milyon euroluk yıldız getiriyor Arçelik'ten Temmuz ayına özel teknoloji ürün indirim ve kampanyaları! İşte Galatasaray'ın yeni Sacha Boey'i! Resmi teklif yapıldı MasterChef'te şefleri şaşırtan durum! 2. Turda neler yaşandı? Zamlı memur maaşlarının ödeme tarihleri belli oldu!