“Türkiye Futbol Federasyonu gördüğüm en kötü, en berbat ve en iğrenç yönetilen federasyon! Türkiye bu edepsiz, utanmaz federasyondan bir an önce kurtulmalıdır”

FATİH ALTAYLI:

Türk Milli Futbol Takımı, iki gün sonra önemli bir maça çıkacak. Birkaç ay önce, hazırlık maçında 6-1 yenildiğimiz Avusturya ile ilk 8 takım arasına kalmak için mücadele edeceğiz. Bana göre Avusturya turnuvanın en güçlü takımlarından ve şampiyonluk adaylarından biri ama bizim çocukların da Avusturya’ya karşı oldukça motive olduğunu ve 26 Mart’taki o farklı skorun sportif intikamını almak için sahaya çıkacaklarını da biliyoruz. Şansları da yok değil. Gönlümüz, kalbimiz onlarla. Başaracaklarına inanıyoruz.

İşte Temmuz 2024 zamlı memur maaşları Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu beklerken şok ayrılık! Tarihi maç öncesi Berlin'de, Borkurt'lu-Mehter'li görülmemiş coşku! Alman polisinden Berlin'de, Türk taraftarlara çirkin müdahale! Bizim Çocuklar hakemi geçemedi, EURO 2024'e veda etti! Merih Demiral sahaya çıktı, taraftarlar adeta çıldırdı!