“Türkiye Futbol Federasyonu gördüğüm en kötü, en berbat ve en iğrenç yönetilen federasyon! Türkiye bu edepsiz, utanmaz federasyondan bir an önce kurtulmalıdır”

FATİH ALTAYLI:

Bülent Korkmaz’ı herhalde hatırlıyorsunuzdur. Galatasaray’ın kaptanıydı ama aynı zamanda milli takımın da kaptanlığını yaptı. Galatasaray ile Avrupa Şampiyonu olduktan iki yıl sonra milli takım forması ile Dünya Kupası finallerinde Dünya 3.’sü olan takımda yer aldı. Tam tamına 102 kere milli oldu. 102 kez milli forma için ter döktü. Millilerin büyük başarılarında sahada hep o vardı. Hiçbir polemiğin içinde yer almayan, her sporseverin saygı ve sevgi duyduğu bir spor adamı olarak da yoluna devam ediyor.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim