Fatih Altaylı’dan Ali Koç’a tarihi ayar: “Soyadınız Koç olmasa Fenerbahçe’ye başkan olamazdınız! Şahsi hiçbir başarınız yok! Türk sporu için beka sorunu Galatasaray değil sizsiniz”

Duayen gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe’de üçüncü kez üst üste başkan seçilen Ali Koç hakkında tarihe geçecek bir köşe yazısı kaleme aldı. Fatih Altaylı, Ali Koç’u Türk sporu için bir beka sorunu olarak gördüğünü söylerken, şahsi hiçbir başarısı olmadığını ve soyadının ekmeğini yediğini belirtti.

FATİH ALTAYLI’DAN ALİ KOÇ’A: “BEKA SORUNU SİZSİNİZ”

Duayen gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe’de pazar günü Aziz Yıldırım’ı yenerek üst üste üçüncü dönem Fenerbahçe başkanı seçilen Ali Koç hakkında tarihe geçecek bir yazı kaleme aldı. Galatasaray Lisesi mezunu olan ve bir dönem Galatasaray yöneticiliği de yapmış olan Fatih Altaylı, Türk sporu için beka sorunu olarak gördüğü Ali Koç’a çok ağır ifadelerle mesaj yolladı.

İşte Fatih Altaylı’nın Ali Koç’a mektubu:

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak