Fatih Altaylı’dan Ali Koç’a tarihi ayar: “Soyadınız Koç olmasa Fenerbahçe’ye başkan olamazdınız! Şahsi hiçbir başarınız yok! Türk sporu için beka sorunu Galatasaray değil sizsiniz”

FATİH ALTAYLI:

Ali Bey, “Galatasaray Türk sporu için beka sorunudur” dediniz. Bence Türk sporu için beka sorunu olan Galatasaray değil, sizsiniz. Herkesi birbirine düşmanlaştırarak arada kendi başarısızlıklarınızı örtüyor, sıkıştığınız yerde hayali düşmanlar, dış güçler yaratıyor, bitmeyen bir devri sabık hikayesi anlatıyorsunuz. Ülkeyi bölüyor, kamplaştırıyor, düşmanlaştırıyorsunuz. Emin olun Türkiye’de biraz okkalı bir savcı, biraz bağımsız bir yargı olsa 6222 sayılı yasadan yargılanırsınız. Benim camiama “malum camia” diyerek aşağılamaya çalışıyorsunuz. O iş sizi çok ama çok aşar Ali Bey. O camia diye karalamaya çalıştığınız camia sizden de, sizin servetinizden de eskidir ve siz yokken de olmaya devam edecektir.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları