Fatih Altaylı’dan Ali Koç’a tarihi ayar: “Soyadınız Koç olmasa Fenerbahçe’ye başkan olamazdınız! Şahsi hiçbir başarınız yok! Türk sporu için beka sorunu Galatasaray değil sizsiniz”

FATİH ALTAYLI:

Çok büyük bir spor camiasının başındasınız. Kendi başarılarınızdan değil, soyadınızdan ve aile büyüklerinin başarılarından ve servetinizin büyüklüğünden dolayı orada olduğunuzu siz de, ben de ve sizin için ne acı ki, bütün toplum da biliyor. Soyadınız Koç olmasa idi, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne başkan olamayacaktınız. Gün gibi aşikar. Ve şimdi kendi başarısızlığınızı örtbas etmek için, birbirine saygılı iki rakip olan iki büyük camiayı, birbirine düşman etmeye hakkınız yok. O iş sizi de, taşıdığınız soyadını da aşar.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı