Fatih Altaylı’dan Ali Koç’a tarihi ayar: “Soyadınız Koç olmasa Fenerbahçe’ye başkan olamazdınız! Şahsi hiçbir başarınız yok! Türk sporu için beka sorunu Galatasaray değil sizsiniz”

FATİH ALTAYLI:

Biz rakibiz Ali Bey, sizin zannettiğiniz ya da insanları inandırmaya çalıştığınız gibi düşman değil. Biri olmadan diğerinin de değerinin olmayacağı iki muhteşem rakip. Bu yüzden şike ile suçlandığınız zaman “Fenerbahçe küme düşürülmemeli, Fenerbahçe 2. Lig’e düşerse 2. Lig 1. Lig olur” diye yazan ilk ve galiba tek kişiyim. Galatasaraylı babaların Fenerbahçeli çocukları, Fenerbahçeli babaların Galatasaraylı çocukları var. Sizin de ailenizde farklı kulüplere gönül verenler var ve sizinki gibi aileler az değil Ali Koç. Sizi takip edip, icabında aile fertlerimize de düşman mı olmalıyız!

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Akbank'ta hesabı olan soyuluyor!