Fatih Altaylı’dan Dursun Özbek’e hodri meydan: “Parasını ben cebimden vereceğim! Gelip araştırsınlar, yönetimden kim hırsız kim değil ortaya çıksın!”

Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan gazeteci Fatih Altaylı, sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'e açık çağrıda bulundu. Karaborsa bilet ve kombine satışı konusuyla ilgili konuşan Fatih Altaylı, Dursun Özbek'e mesaj göndererek araştırma şirketiyle anlaşma teklifinde bulundu.

FATİH ALTAYLI'DAN DURSUN ÖZBEK'E HODRİ MEYDAN!

Galatasaray'da haftalardır gündemin bir numaralı maddesi olan karaborsa bilet ve kombine satışı konusu büyüyerek devam ediyor. Konuya dahil olan kulüp üyesi ve gazeteci Fatih Altaylı, Başkan Dursun Özbek'e açık çağrıda bulundu.

Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Hizbullah 5 ay önce ithal etmiş! İşte detaylar... Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! Aslan 3 attı 3 aldı, zirveye derbi öncesi pençeyi de attı! Cinayet neden işlendi ve insanlar nasıl susturuldu?