Fatih Portakal'dan "Yıldırım aday olmaz" iddiası!

FOX TV Ana Haber Sunucu Fatih Portakal İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi olasılığı için ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Portakal "Oldu ya seçim yenilendi diyelim, Binali Yıldırım bence tekrar aday olmaz" dedi.

AK Parti başta Büyükçekmece olmak üzere seçmen taşıma, sahte seçmen kaydı ve oy kaydırma gibi nedenlerle YSK'dan seçimin yenilenmesini talep etmeye hazırlanıyor. AK Parti'den yapılan son açıklamaya göre bu talep son aşama olacak. 

FOX TV Ana Haber Sunucu Fatih Portakal, AK Parti'nin olası seçim yenileme talebi ve YSK'nın bunu kabul etmesi halinde olacaklara ilişkin sosyal medya hesabından ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. 

Portakal, “Şimdi görünen o ki; #İstanbul için kazanana kadar seçim yapmak istendiği gibi. Biraz olaya mizahi bakıyorum tabi. Ancak… Mizahi bakamadığım taraf, aday #BinaliYıldırım'ın hiç görünmemesi. Yok ve susuyor. Oldu ya seçim yenilendi diyelim, bence tekrar aday olmaz, çekilir” dedi.

Hande Yener Sezen Aksu'nun "Git" şarkısı ile sahneyi salladı! ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Yalan dizisinde Melike'nin hayalleri bir kez daha suya düştü!
Sonraki Haber