Fatih Terim İtalyan basınına konuştu! "Hakan Çalhanoğlu türünün tek örneği"

Teknik direktör Fatih Terim, İtalya Serie A'da oynanacak Fiorentina - Milan maçı öncesi İtalyan basınına önemli demeçler verdi.

Fatih Terim, İtalya Serie A'da oynanacak Fiorentina - Milan maçı öncesi İtalyan basınına önemli demeçler verdi.

"HİÇ KAYBETMEDİM"

La Gazzetta dello Sport'a konuşan tecrübeli isim, "Evet, bu benim maçım; Fiorentina ile Milan, Serie A'daki iki kalbim. Fiorentina teknik direktörü olarak Milan'ı iki kez yendiğimi biliyor musunuz? Ve sonra Milan teknik direktörü olarak Fiorentina'yı sadece bir kez karşılaştığımda yendim. Evet, bu tam anlamıyla benim maçım. Hangi takımın teknik direktörü olursam olayım, asla kaybetmedim." dedi.

HAKAN VE KENAN SÖZLERİ

Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu'nu milli takımda ilk kez kendisinin oynattığının altını çizerek, "Hakan Çalhanoğlu'nu milli takımda ilk kez ben oynattım. O, türünün tek örneği bir oyuncu. Her şeyi iyi yapabiliyor." ifadelerini kullandı.

71 yaşındaki çalıştırıcı, Juventus forması giyen Kenan Yıldız hakkında ise "Kenan hala genç ama yetenekli bir çocuk olarak beni etkileyen bir şey var; Juventus'ta solda oynuyor, koşuyor ve yetenekli biri olmak için çok çalışıyor." sözlerini sarf etti.

Merkez Bankaları sıkı para politikalarını gevşetiyor Üsküdar'da İsrail protestosu! Şehit çocuklar için balonlar havalandı.. Filistinlilere 'çöl fareleri' dedi! Skandal paylaşım cezasız kalmadı
Sonraki Haber