Fatma 1. sezon 1. bölüm izle

Fatma 1. sezon 1. bölüm full izlemek için yayında. Salı gününde Netflix ekranlarında yayınlanan Fatma 1. sezon bölümleri tek parça halinde Netflix platformundan izlenebilecek. Peki, Fatma 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Fatma 1. sezon 1. bölüm ile Netflix platformunda yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik ile Uğur Yücel’in oynadığı Fatma dizisinin 1. sezon 1. son bölümünde; Temizlik işlerine giden Fatma, kayıp kardeşi Zafer’i ararken beklenmedik bir kaosun içerisine çekilir. Fatma kimsenin şüphelenmediği görünmez bir “temizlikçi” olduğunu fark eder.

1. Sezon 1. Bölüm Yer Çekimi: Kocası Zafer’i arayan Fatma, tek başına kalınca temizliğe gitmeye başlar. Fatma, eşinin izini bulabilmek adına çaldığı son kapıda karanlık bir dünyaya adım atar.

1. Sezon 2. Bölüm Toz: Bayram, Fatma’dan gizli bir teslimat yapmasını ister. Bayram’ın sekreteri bildiklerini polise anlatır. Fatma, erkekler dünyasında ayakta kalabilme adına çaba harcar.

1. Sezon 3. Bölüm Yüzüme Bak: Fatma, içine çekiliği karanlık dünyada Bayram’ın istediği işi yapmalıdır. Ancak bu iş Fatma’nın geçmişten getirdiği bir travmasının canlanmasına yol açacaktır.

1. Sezon 4. Bölüm Analar ve Oğulları: Hem suç delillerini hem de Fatma’yı yok etmeye kararlı olan Yusuf, silahın yerini söylemesi için Fatma’ya baskı yapmaktadır. Bu sırada da Zafer’le ilgili gerçeği de itiraf eder.

1. Sezon 5. Bölüm Cam Kenarı: Polislerin izini sürdüğünden habersiz olan Fatma, köye dönmek ve yaşadıklarının hesabını sormak ister.

1. Sezon 6. Bölüm Düşüş: Fatma, Argahlardan oğlunun hesabını sormaya kararlıdır. Fatma ve Emine ilk kez gerçekler hakkında konuşurlar. Ancak gerçek, beklenenden daha sert bir şekilde gün yüzüne çıkar.

Fatma 1. sezon 1. bölümünü izlemek için tıklayınız

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle