Fedakarlığının bedelini canıyla ödedi! Kocası mutfakta katletti... Seval Tuğba Keleş'in ölümünde kayınvalide detayı...

3 yıl önce boşanma kararı alıp İstanbul'a gelen Seval Tuğba Keleş, kocasının 'Çocuklarının eğitimi için geri dön' ısrarlarına dayanamayıp Fransa'ya gitti. Fransa'ya dönen kadın mutfakta başı duvara vurula vurula kocası tarafından katledildi. Kızının acısıyla yıkılan annenin kayınvalide açıklamaları dikkat çekti.

Kadın cinayetlerine bir yenisi bu kez yurtdışında eklendi. Fransa'da yaşayan Seval Tuğba Keleş(40), inşaat operatörü olan 17 yıllık kocası Ahmet Keleş ile şiddet ve baskılar nedeniyle geçimsizlik yaşayınca 2021'de Türkiye'ye dönme kararı aldı. Çocukları Mina (8) ve Arda'yı (14) yanına alarak yurda dönen genç kadın İstanbul'a yerleşti. 19 yaşındaki Kerem ise babasıyla kaldı.

"Vatan için ölür müsün?" Tüm dünyada ülke ülke sonuçları belli oldu! Dünyanın süper güç ülkeleri belli oldu Devlete milyonlarca lira borçları var! İşte o liste HANGİ BAKAN GİTSİN, HANGİSİ KALSIN? Fedakarlığının bedelini canıyla ödedi! Kocası mutfakta katletti... Evimin altından fay hattı geçiyor mu? Hangi bölgeler risk altında?