Fenerbahçe Ergin Ataman'ın özrünü kabul etmedi! Milli takıma oyuncu göndermiyor

Galatasaray, hazırlık maçında Panathinaikos'u konuk etti. Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray tribünlerine 3-1 işareti yaparak Fenerbahçe-Galatasaray maçına gönderme yaptı. Ataman'ın Fenerbahçe derbisine yönelik yaptığı gönderme tepki çekti. Tepkilerin ardından Ergin Ataman, Fenerbahçe camiasından özür diledi. Ergin Ataman'ın özrünü kabul etmeyen Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeme kararı aldığını duyurdu.

Galatasaray, hazırlık maçında Panathinaikos'u konuk etti. Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray tribünlerine 3-1 işareti yaparak Fenerbahçe-Galatasaray maçına gönderme yaptı. Ataman'ın Fenerbahçe derbisine yönelik yaptığı gönderme tepki çekti. Ataman'a ''A Milli takımın hocası bu işlere girmez, girmemeli.. Acilen istifa et'' çağrısı yapıldı. Tepkilerin ardından Ergin Ataman, Fenerbahçe camiasından özür diledi.

FENERBAHÇE ÖZRÜ KABUL ETMEDİ!

Fenerbahçe, Ergin Ataman'ın tribünlere derbi skorunu gösteren el hareketi nedeniyle A Milli Takım'a oyuncu göndermeme kararı aldığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

KAMUOYUNA AÇIKLAMA

A Erkek Milli Takımı Başantrenörü şahsın, 24 Eylül 2024 tarihinde antrenörlüğünü yaptığı takımın maçının ardından tribünler üzerinden kamuoyuna sergilediği tavır herkesin malumudur. Karakteri, bugüne dek ortaya koydukları, tavrı ve tarzıyla misyonu belli olan bu şahsın, milyonlarca izleyicinin önünde yaptıkları “Milli Takım Başantrenörlüğü” saygınlığı ve kimliği ile taban tabana zıttır. Milli Takım hepimizin takımıdır. Bu takımın parçası olan her kişi bu durumun farkında olarak davranmak zorunda ve sorumluluğundadır. Bu hareket, bir camiaya yaranmak uğruna camiamıza, üzerine taşıdığı Milli Takım Antrenörlüğü saygınlığına ve hatta ülkemize yapılan büyük bir saygısızlıktır. Kendisinin camiamıza yönelik yaptığı özür açıklaması tarafımızca yok sayılmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak haddini aşan bu şahıs; ‘saygınlık, tarafsızlık gibi’ olmazsa olmaz nitelikleri gerektiren bu görevde olduğu süre boyunca, A Erkek Milli Takımımıza sporcu göndermeme kararı aldığımızı kamuoyuna bildiririz.

BM'de büyük riyakarlık: Lübnan'da tansiyonun düşmesi için çalışıyoruz Biden katliama 'fırsat' dedi: Topyekün bir savaş mümkün Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! İşte son hava durumu tahminleri
Sonraki Haber