Fenerbahçe Manchester United maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde bugün oynanacak olan Fenerbahçe Manchester United maçı şifresiz mi yayınlanacak? Büyük maç hangi kanaldan canlı izlenebilir?

Ülker Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak olan Fenerbahçe-Manchester United karşılaşmasının hakemi, Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin olacak. Fenerbahçe'nin bu maçta önemli eksikleri arasında sakatlıkları bulunan Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder yer alıyor.

Fenerbahçe Manchester United maçı şifresiz mi? Maç hangi kanalda?

 Fenerbahçe ile Manchester United arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de oynanacak. Karşılaşma, Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek ve TRT 1 kanalından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Maçın hakemi Fransız Clement Turpin olacak.

Maç kadroları

Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Mert Müldür, Amrabat, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic ve Dzeko[1][2]. Manchester United'ın muhtemel ilk 11'i ise Onana, Dalot, De Ligt, Martinez, Evans, Eriksen, Casemiro, Rashford, Fernandes, Garnacho ve Hojlund olarak öngörülüyor.

Fenerbahçe'nin bu maçta önemli eksikleri arasında sakatlıkları bulunan Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder yer alıyor. Ayrıca Bartuğ Elmaz, Filip Kostic, Levent Mercan ve Oğuz Aydın UEFA listesinde olmadığı için kadroda bulunmuyor.. Manchester United tarafında ise 6 sakat ve 1 cezalı oyuncu bulunuyor.

Muhtemel kadrolar

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Mert Müldür, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, En-Nesyri

Manchester United: Onana, Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot, Casemiro, Ugarte, Rashford, Eriksen, Garnacho, Höjlund

Fenerbahçe Manchester United maçına doğru

Ülker Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak olan Fenerbahçe-Manchester United karşılaşmasının hakemi, Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin olacak. Yardımcı hakemler olarak Nicolas Danos ve Benjamin Pages görev alırken, dördüncü hakem ise Jeremy Stinat olacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne Union Saint-Gilloise karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçında ise Twente deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Sarı-lacivertli ekip, şu anda 4 puanla 13. sırada yer alıyor.

Manchester United ise UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Twente ile 1-1 berabere kalırken, deplasmanda Porto ile 3-3'lük sonuç aldı ve 2 puanla 21. sırada bulunuyor.

Unutulmaz maç

Fenerbahçe ve Manchester United bugüne kadar toplam altı kez karşılaştı; bu maçların dördü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, ikisi ise UEFA Avrupa Ligi'nde oynandı. İki takım arasındaki rekabetin önemli anlarından biri, 1996-1997 sezonunda Fenerbahçe'nin Old Trafford'da Elvir Boliç'in golüyle kazandığı maç oldu.

Fenerbahçe'de sol bek pozisyonunda sıkıntılar yaşanıyor. Sezon başında Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transfer olmasının ardından Jayden Oosterwolde ve Levent Mercan ile sezona başlayan takımda, Oosterwolde'nin sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Levent Mercan ise UEFA listesinde olmadığı için Manchester United maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Jose Mourinho'nun bu bölgede Djiku'yu oynatması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sakatlıklar ve kadro dışı oyuncular nedeniyle eksikler var. Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak. Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostic ve Bartuğ Elmaz da UEFA listesinde yer almadıkları için kadroda bulunmuyor. Bright Osayi-Samuel ise cezasını tamamladı ve Mourinho'nun tercih etmesi halinde sahada yer alabilecek.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho ve orta saha oyuncusu Fred, eski takımları Manchester United'a karşı mücadele edecekler. Mourinho, Manchester United'da çalıştığı dönemde üç kupa kazanmıştı; bunlar arasında UEFA Avrupa Ligi zaferi de bulunuyor. Fred ise Manchester United formasıyla İngiltere Lig Kupası'nı kazanmıştı.

24 Ekim Perşembe Siyah Kalp dizisi var mı? Siyah Kalp neden yok? Erdoğan başkanlık etti: Güvenlik Zirvesi sonrasında ilk açıklama! Antalya'da Starbucks şubesine molotoflu saldırı!
Sonraki Haber