Fenerbahçe yönetimi tam kadro külliyede: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görüşmede "Futbol kalitesi" vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Külliye'de gerçekleşen kabulde Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a imzalı forma hediye etti.

FUTBOL KALİTESİ VURGUSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Külliye'de kabul etti.  

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliye'sinde Fenerbahçe kafilesini ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada sarı lacivertli Şampiyonlar Ligi'nden erken elenmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Türk futbolundaki gergin atmosferin sona ermesi gerektiğini dile getiren Erdoğan, "Futbol kalitesi bakımından öyle bir seviyeye gelmemiz lazım ki, yapılan haksızlıklar bile hedeflerimizle aramıza girmesin." dedi.

İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! "Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller...