Fenerbahçe'de ayrılacak 5 isim daha belirlendi! Adını bile unuttuğumuz futbolcuya talip var...

Fenerbahçe'de bu sezon gelen transferlerin yanı sıra birçok isim de takımdan ayrıldı. Arda Güler, Szalai, Bruma, Diego Rossi, Samatta, Joao Pedro ve Enner Valencia derken sarı-lacivertli ekipte 5 isimle daha yol ayrımına gelindi. Bu isimlerden biri de uzun süredir ismini bile duymadığımız milli futbolcu Nazım Sangare oldu. İşte Fenerbahçe'de yol ayrımındaki 5 futbolcu...

Fenerbahçe'de sakatlıklar nedeniyle uzun süredir ismini bile çok duymadığımız milli futbolcu Nazım Sangare'ye Pendikspor talip oldu.

Fenerbahçe'nin yeni sezon planlamasında bulunmayan Nazım Sangare'nin sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek. Pendikspor'un Nazım konusunda Fenerbahçe ile anlaşma aşamasına geldiği belirtiliyor.

ALTINDA PEŞ PEŞE ZİRVE Polis katili Piton 82 grubu üyesi mi? Galatasaray'a derbi galibiyetini zehir eden haber! Taraftarlar yıkıldı 'Damatsız düğün' yaparak fenomen olan Kübra'nın veda mektubu... Şeyda polisi şehit eden katil hiç cezaevine girmemiş! SGK'dan milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren düzenleme!