Fenerbahçe'de büyük şok! Takımın yıldızından isyan: "Benim için burası bitti. Ayrılmak istiyorum" Araya giren teknik heyet ve futbolcular krizi önledi

Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanında maç sonu yaşanan olaylar yankı uyandırmaya devam ediyor. Takımın yıldızı Dominik Livakovic, maçın bitiş düdüğüyle birlikte kriz geçirdi. Dominik Livakovic, soyunma odasında isyan etti ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Araya giren teknik heyet ve takım arkadaşları krizi önledi.

DOMİNİK LİVAKOVİC İSYAN ETTİ: "BURADAN AYRILMAK İSTİYORUM!"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maçın sırasında ve sonrasında yaşanan olayların yankısı devam ediyor. Sahaya atlayan holiganlar ile Fenerbahçeli futbocular arasında kavga çıkmış ve maç sırasında yabancı madde gelerek çenesi yarılan sarı lacivertli takımın kalecisi Dominik Livakovic, soyunma odasına giderken yumruklanmıştı.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?