Fenerbahçe'de hüsran sürüyor: Karagümrük maçının 11'ini Ali Koç mu belirledi?

Fenerbahçe'de büyük hüsran Karagümrük maçında da sürdü. Eski Fenerbahçeli Volakn Demirel'in yönettiği Karagümrük ile 1-1 berabere kalan sarı lacivertlilerle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un maçta sahaya çıkan ilk 11'in belirlenmesinde aktif rol oynadığı ve Pereira'nın gidişinin ardından takımın başına geçici olarak gelen Zeki Murat Göle'den Pelkas'ın sahada olmasını özellikle istediği kaydedildi?

Fenerbahçe 'de Beşiktaş beraberliği sonrası Vitor Pereira ile yollar ayrılmıştı. Yeni bir teknik direktör gelene kadar takım geçici olarak antrenör Zeki Murat Göle'ye emanet edildi. Kaptan Mesut Özil, önceki günkü antrenmanda Göle'ye her konuda yardımcı olmaya çalışmıştı. Dün Karagümrük maçının 11'i belirlenirken, 42 yaşındaki antrenöre bir destek de başkan Ali Koç'tan geldi!

Fanatik gazetesinden Çağrı Davran'ın haberine göre, Başkan Koç'un, Pereira'nın kulübeye mahkum ettiği Dimitris Pelkas'ın 11'de başlamasını özellikle istediği kaydedildi. Koç'un ayrıca topa sahip olup, pas oyununu sahaya yansıtacak isimlere görev verilmesi şeklinde görüş bildirdiği öğrenildi. Ali Koç'un, belirlenen ilk 11'i gördükten sonra da, "Fenerbahçe işte böyle oynar" yorumunu yaptığı belirtildi.

SONUÇ HÜSRAN OLDU

Pereira sonrası ilk maç olan Karagümrük karşılaşmasında sistem ve kadroda büyük değişiklikler yaşandı. 3-4-2-1'den 4-2-3-1'e geçiş yapan Sarı-Lacivertliler'de son dönemde şans bulamayan Pelkas ve Sosa formaya kavuştu. Ayrıca Enner Valencia da sakatlığı sonrası ilk kez 11'de görev yaptı. Pereira, orta sahanın ortasında Gustavo yadaCrespo'dan birini mutlaka oynatırken, dün bu bölgede Sosa ile Mert Hakan formayı giydi. Mesut, uzun bir aradan sonra ilk kez asıl rolünü üstlendi, serbest 10 numara olarak hücum hattını organize etti. Ancak Fenerbahçe, 37. dakikadan itibaren 9 kişi oynayan Karagümrük'ü yenemeyerek büyük bir hüsran yaşattı.

Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti DMM'den '1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' açıklaması Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir...
Sonraki Haber