Fenerbahçe'de Jorge Jesus Dinamo Kiev maçı sonrası konuştu: Kimliğimizi Avrupa'da duyurmak adına iyi bir başardık...

UEFA Avrupa Ligi'deki temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler Ukrayna ekibini 2-0 mağlup etti ve grubunu lider tamamladı. Maçın ardından teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. Jesus; "Mutluyum. Son 16'dayız. Avrupa Ligi'nin şu an en iyi takımları arasındayız. Fenerbahçe'nin kimliğini Avrupa'da duyurmak adına iyi bir başardık.'' dedi.

Avrupa Ligi'deki temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler Ukrayna ekibini 2-0 mağlup etti ve grubunu lider tamamladı. Maçın ardından teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

''EN İYİ TAKIMLAR ARASINDAYIZ''

"Mutluyum. Son 16'dayız. Avrupa Ligi'nin şu an en iyi takımları arasındayız. Fenerbahçe'nin kimliğini Avrupa'da duyurmak adına iyi bir başardık. Şimdi play-off oynamayacağız. Bizim için önemli. Takım yorgunluk sınırında çünkü.

Türk futbolu ve ülke sıralaması için çok önemli. Takımların bireysel sıralaması için de önemli. Avrupa'da alınan puanlar çok önemli. Bu akşam da tüm Türk takımları alabildiği kadar puanlar aldı. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek adına önemli."

''GİDEBİLDİĞİMİZ KADAR GİTMEK İSTİYORUZ''

"Bu turnuvada gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Bu turnuvayı kazanabilecek bir takımımız yok ama bizim öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu. İyi de bir kura şansımız olursa, bir tur daha atlayabiliriz."

"Şu anda Avrupa Ligi'nde en iyi takımlar kaldı. İyi takımlarla oynayacağız. İşler biraz daha zor olacak."

ARDA GÜLER ÇOK YETENEKLİ

"Arda Güler henüz 17 yaşında. Çok yetenekli. Fiziksel anlamda gelişmesi gerekiyor ve gelişecek. Taktiksel anlamda da öğreneceği şeyler var. Dolayısıyla çok baskı yapmamalıyız. Zamanla çok fazla gelişecek ve çok önemli oyuncu olacak."

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı! Galatasaray skoru koruyamadı, tur rövanşa kaldı! Alper Kul'un Güldür Güldür Şov'dan ayrılma sebebi ortaya çıktı!
Sonraki Haber