Fenerbahçe'den Galatasaray ve Beşiktaş'a büyük fark! Avrupa'nın en iyi 20 takımı içerisinde yer aldılar: İşte o liste

Son zamanlarda Avrupa'da sürekli şekilde puan toplamayı başaran Fenerbahçe, bu yükselişinin ödülünü aldı. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, Avrupa'da son 1 yılı baz alarak en iyi takımları listeledi. Sarı lacivertli kulüp, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ı geçerek ilk 20'de yer alan tek Türk takımı oldu.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A BÜYÜK FARK!

Son yıllarda ülke puanına en çok katkı sağlayan kulüp olan Fenerbahçe, bu sürekli başarısının ödülünü aldı. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, Avrupa'da son 1 yılı baz alarak en iyi takımları listeledi. Sarı lacivertli kulüp, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ı geçerek ilk 20'de yer alan tek Türk takımı oldu.

İşte Avrupa'nın en iyi 20 takımı:

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!