Fenerbahçe'den Galatasaray ve Beşiktaş'a tarihi fark! İkisinin toplam değerini bile geçti: Jose Mourinho etkisi Kanarya'yı uçurdu

Sezonu Galatasaray'ın gerisinde ikinci olarak kapatan ve şampiyonluk hasreti 10 yıla çıkan Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirerek rüzgarın yönünü değiştirdi. Jose Mourinho hamlesiyle taraftarın güvenini kazanan Fenerbahçe, Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı. Sarı lacivertli takım ayrıca bir başka alanda da ezeli rakipleri Galatasaray ile Beşiktaş'ı solladı.

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'I İKİYE KATLADI!

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırarak hasretini 10 yıla çıkaran Fenerbahçe, İsmail Kartal ile yolları ayırarak dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Jose Mourinho'yu takımın başına getirdi.

Hakim Ziyech'in Galatasaray macerası sona eriyor! Tam 30 milyon euro Acun Ilıcalı ve Yağız Sabuncuoğlu ortak yapımı! Skandal PR operasyonu İngilizler Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresini duyurdu: 30 milyon euro Meteorolojiden İstanbul dahil 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın yükseliyor! İşte 5 Temmuz 2024 güncel altın fiyatları 'Ayaklanma başlatacağız' paylaşımını yapan kişi bakın kim çıktı!